• NOVO

  105.000

  ~ 787.500 HRK

 • Grad/OpćinaKupres
 • NaseljeCentar
 • ŽupanijaHercegbosanska
 • Površina135 m2
 • Sobe3
 • Kupaonice2
 • ID: k-248 0    0    4392


Licencirani agent

Siniša Bandur
098449846
info@sinisanekretnine.hr
DOGOVORITE TERMIN ZA RAZGLEDAVANJE NEKRETNINE VEĆ DANAS.

SINISA IMMOBILIEN - PRODAJA NEKRETNINA
Ul. kralja Zvonimira 1
21300 Makarska
021 821 021
098 4498 46

Sviđa Vam se? • Pošaljite nam poruku. Klikni ovdje!
  contacts
  contacts
  email
  contact_phone
  mode_edit
  POPUNITE FORMU

  Molimo Vas da u poruci navedete koje točno informacije želite znati.

  Imajte na umu da za specifične informacije moramo kotaktirati vlasnika i da određene informacije možete dobiti samo u našem uredu.

KUĆA ZA ODMOR,KUPRES,BiH

BLIZINA SKIJALIŠTA

 

Kuća je neto korisne površine 135 m2 na kvadratnoj parceli od 400 m2. Nalazi se u Kupresu,u vikend naselju Čajuđa. Naselje se sastoji od kuća za odmor i nekoliko apartmana,a smješteno je u podnožlju skijaškog centra u Kupresu. Lokacija je iznimno atraktivna zbog blizine skijališta.

Prilikom izrade kuće korišteni su vrhunski materijali dostupni na tržištu,Porotherm blokovi opeke,kvalitetna PVC stolarija,aluminijske grilje ugrađene na fasadi kao zaštita od sunca, ETICS fasada sa silikantno-silikonskom završnom obradom,ograda od plastificiranih aluminijskih profila,kamene klupčice na ogradi,parket u sobama,keramičke pločice 1. klase,unutarnja stolarija od punog drva...Voda i struja su priključeni,a grijanje je na drva( kamin zatvorenog tipa,nema dima) i električne grijalice u sobama.

OPIS PROSTORIJA

Tlocrtno gledano,na ulasku u kuću nalazi se predprostor obložen keramičkim pločicama ( koji je namijen za postavljanje grijača za pancerice,odlaganje skija i sl.). Predprostor je dodatnim vratima odijeljen od ulaznog hola,iz kojeg se desno ulazi u spremište ispod stubišta( u kojem se nalazi polica za odlaganje stvari),čijevo u kupaonicu u prizemlju( tuš kabina,umivaonik,wc školjka,polica s oglledalom,perilica rublja),a malo dalje desno ulazi se u prostranu blagavaonu. Ovaj je prostor tipa "open space" jer je blagavaona spojena s boravkom i kuhinjom. Ovdje je stol sa stolicama,komoda(kompletno opremljena setovima posuđa i čaša) ,dvosjedi( s mogućnošću pretvaranja u ležaj),televizor,mini stolić,kamin i sl. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem,priboromo za jelo,hladnjakom sa zamrzivačem,električnom peći ( el.ploča),itd. Kompletno prizemlje je također obloženo keramičkim pločicama 1. klase radi jednostavnijeg održavanja. Prizemlje je s potkrovljem povezano stepenicama koje su obložene drvom. U potkrovlju se nalaze 3 sobe,kupaonica i hodnik koji ih povezuje. Kompletno potkrovlje obloženo je hrastovim parketom vrhunske kvalitete,osim kupaonice koja je obložena keramičkim pločicama 1. klase. Kupaona u potkrovlju je također kompletno opremljena( umivaonik,wc školjka i polica s ogledalom). Iz dvije sobe,koje su opremljena svaka sa po 4 ležaja,garderobnim ormarom i električnom grijalicom,pogled seže na skijaške staze. U trećoj sobi se nalazi bračni krevet,garderobni ormar i električna grijalica. Dakle, na katu se nalazi 10 ležaja,a u prizemlju se kauč razvlači u ležaj za dvoje,što ukupno predstavlja mogućnost noćenja 12 ljudi istovremeno.

OPIS DVORIŠTA I GARAŽE

Dvorište je ograđeno čvrstom betonskom ogradom s ispunom od plastificiranih aluminjskih cijevi u duhu starinskih drvenih ograda,a ne iziskuje nikakvo posebno održavanje. Klupčice na stupovima ograde su kamene( granit). Kolni i pješački pristup dvorištu,staza oko kuće u širini 1 m,kao i parking mjesta ispred garaže obložena su betonskim kockama,vrt je zatravljen i u njemu se nalaze autohtone biljke karakteristične za to podneblje. Pored kuće,a u sklopu nje,smještena je garaža za jedno vozilo,u kojoj se trenutno nalaze nacijepana drva za ogrijev,čelične police za odlaganje stvari i kosilica za održavanje travnjaka oko kuće.

 

 

 

 


 • NOVO

  105.000

  ~ 787.500 HRK

 • Grad/OpćinaKupres
 • NaseljeCentar
 • ŽupanijaHercegbosanska
 • Površina135 m2
 • Sobe3
 • Kupaonice2
 • ID: k-248 0    0    4392
contacts
contacts
email
contact_phone
mode_edit
POPUNITE FORMU

Molimo Vas da u poruci navedete koje točno informacije želite znati.

Imajte na umu da za specifične informacije moramo kotaktirati vlasnika i da određene informacije možete dobiti samo u našem uredu.