Usluge

Upoznajte nas

 

 Siniša Immobilien je jedna od vodećih licenciranih agencija za posredovanje u prometu nekretnina na području Makarske Rivijere, otoka i šire okolice koja iza sebe ima dugi niz godina pružanja agencijskih usluga klijentima koji kupuju ili prodaju nekretnine za odmor. 

Nudimo veliki broj stanova, obiteljskih kuća, apartmanskih kuća, vila s bazenom, građevinskih zemljišta te hotela. Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu, pronalaženje nekretnina, pravne provjere dokumentacije, uknjižba prava vlasništva, savjetodavne usluge.

Svatko može pronaći nekretninu po vlastitom ukusu, no mi ćemo Vam uz stručnu pomoć predstaviti sve nekretnine sortirane prema Vašim zahtjevima te Vas upoznati sa trenutnim stanjem na tržištu nekretnina kako bi odluku o realizaciji kupovine mogli obaviti sa što više informacija i znajući da je to prava prilika i ispravna odluka. Naša prednost je posvećenost klijentima i poslu. Ono po čemu se razlikujemo od drugih agencija je činjenica što težimo savršenstvu, imamo veliku volju i želju za napretkom te svaki zadatak izvršimo najbolje što znamo. Naš tim stručnjaka je vrlo cijenjen zbog poslovnih uspjeha, ali i visokoj razini stručnosti.  Živimo svoj posao, uživamo u radu s drugim ljudima, a zadovoljstvo nakon dobro obavljenog posla najveća nam je nagrada. Preporuke zadovoljnih klijenata su nam najbolji putokaz za budućnost. 

Usluge koje standardno pružamo prilikom kupovine nekretnine su: razgledavanje nekretnine u ponudi agencije, savjetovanje u vezi s odabirom nekretnine s obzirom na definirani zahtjev kupca, te koncipiranje ponude za kupovinu nekretnine, izrada kupoprodajnog ugovora (predugovora) koji sastavlja naš stručni tim, uknjižba prava vlasništva u zemljišne knjige (gruntovnica), izrada i predaja porezne prijave, asistencija kod otvaranja računa u banci, ishođenje osobnog identifikacijskog broja u poreznom uredu.

 

Sve naše nekretnine su pažljivo odabrane i provjerene. 

DOĐITE, POGLEDAJTE, RAZGOVARAJTE, ISPITAJTE, NAŠA VRATA SU OTVORENA !

 

Osnovni podaci:

Naziv: Agencija za promet nekretninama: Siniša Immobilien 

Trgovačko društvo: j.d.o.o
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 1, 21300 Makarska
MB:4432428
OIB:00560482804
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta:KLASA:UP/l-330-01/16-01/24;URBR:526-05-01-01-01/2-16-6
Osiguravateljsko društvo:ALLIANZ OSIGURANJE D.D. ZAGREB
Agent posrednika: Siniša Bandur, Registarski broj: 6/2012
Upisana u imenik agenata posredovanja: KLASA:UP/l-330-01/16-01/24;URBR:526-05-01-01-01/2-16-6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GDJE?

LOKACIJE NEKRETNINA

SPLITSKO-DALMATINSKA
DUBROVAčKO-NERETVANSKA
ZADARSKA
ŠIBENSKO-KNINSKA
GRAD ZAGREB
KOLAšIN
HERCEGBOSANSKA
HERCEGOVACKO-NERATVANSKA
SREDNJO-DALMATINSKI OTOCI
ZADARSKA
VARAžDINSKA